100ste Jumbo Pick up Point officieel geopend bij de vestiging op Winkelhart Klaverweide.

Zwaagdijk – Vanmiddag is de 100ste Jumbo Pick up Point officieel geopend bij de vestiging op Winkelhart Klaverweide. Een grote delegatie vanaf het hoofdkantoor kwam naar Zwaagdijk om samen met lokale ondernemer Monique Ravenstein deze mijlpaal te vieren.

Door het wegschuiven van de twee ballon wanden met daarop het getal ‘100’ werd de desk zichtbaar alwaar de eerste online bestelde boodschappen aan de boodschappen besteller uitgereikt. Hij was zeker niet de eerste nog 66 andere klanten hadden maandag online de bestelling doorgegeven en konden deze na 16.00 uur ophalen,meldt onze nieuwspartner Westfriesland in Bedrijf.

Walk in

De winkel in Zwaagdijk wordt een ‘walk in’ point. Dit betekent dat de bestellingen in de winkel afgehaald kunnen worden. Ravenstijn: “Mensen hebben na de bestelling via internet een code gekregen. Bij binnenkomst kunnen zij bij de ingang melden dat zij een bestelling komen ophalen. Direct komt iemand uit de winkel om de bestelling aan de hand van die code op te halen. Indien gewenst kan een medewerker de boodschappen ook in de auto zetten.”

Ambitie

Vandaag maakte Jumbo ook bekend dat het boodschappen gaat bezorgen. Het gaat daarmee de strijdt aan met Albert Heijn en AH.nl. “Voor eind 2015 moeten er 150 tot 170 Pickup Points zijn,” vermelde Roland van den Berg, directeur e-commerce at Jumbo  Supermarkten.

Interview

Zaterdag na 17.00 uur in het Radio Hoorn ondernemersprogramma Westfriesland in Bedrijf een interview met Van den Berg over strategie, verwachtingen en de strijd met DEEN, Vomar en DEKA in de regio Noord Holland.