Westerhavenfeest Medemblik – een feest voor iedereen

Medemblik – In het weekend van 28, 29 en 30 augustus vindt alweer de 51ste editie van de 24-Uurs Zeilrace plaats. In navolging op het succes in 2014, organiseren Het Hof van Medemblick en stichting Jachthaven Medemblik ook dit jaar tijdens het zeilevenement het Westerhavenfeest.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 29 augustus a.s, wederom  in de tent direct naast het terras van grand café Het Hof van Medemblick. Ted Hof, eigenaar van het grand café: “Zowel de wedstrijdzeilers als de inwoners van Medemblik zijn weer van harte welkom om in de feesttent een geweldige avond te beleven. Het feest begint om 20.00uur.”  

Peter Vroonland, havenmeester van de Westerhaven vult aan: “We zijn er trots op te kunnen vertellen dat MARSHA & FRIENDS voor de muzikale invulling zal zorgen. Door haar jarenlange ervaring bij de populaire pianoact Booming Piano’s, weet Marsha op geheel eigen wijze een geweldige sfeer te creëren. Met haar wordt de avond zeker één groot feest!”. 

Voor iedereen die tijdens de 24-Uurs Zeilrace zin heeft in een onvergetelijke avond uit: Kom de 29ste gezellig naar het Westerhavenfeest! De toegang is gratis, de aanvangstijd is 20.00u.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.