Nieuws van ‘Het Zwembad’ Midwoud

Winnaars prijspuzzel You Medemblik bekend

Het heeft even geduurd, maar kunt u zich nog de prijspuzzel in het magazine You Medemblik herinneren? Het was een puzzel met allerlei logo’s (en ook die van ‘Het Zwembad’) er in. De 2 beschikbaar gestelde sporttassen met ons eigen logo erop zijn onlangs in ontvangst genomen door de prijswinnaars -Michelle en Rosalie
Ze waren er erg blij mee. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

  • BOOTCAMP voor vrouwen – Zaterdag 29 augustus a.s.

Zaterdag a.s. is het moment daar om voor de tweede keer in de geschiedenis van Het Zwembad mee te kunnen doen aan een echte bootcamp!

Deze keer zonder overnachting , maar wel weer met de deskundige begeleiding, een mini-workshop voedingsadvies en gezonde tussendoortjes. Geef je snel op, voor de kosten hoef je het niet te laten, die zijn namelijk maar € 15,-. Daar krijg je dus een goed gevulde en sportieve avond voor terug. Aanvang 18.30 uur, slot om 24.00 uur. Het inschrijfformulier is terug te vinden op de homepage van onze website, via Facebook en verkrijgbaar aan de kassa van het bad

  • Paul Blokker Bokaal – Zwem hard tegen hart en vaatziekten!

Op zondag 30 augustus organiseren Zwembad Midwoud en Zwemvereniging Hoorn de 1-ste Paul Blokker Bokaal. Met deze estafettewedstrijd wordt geld opgehaald voor de Hartstichting.

Schrijf je in met teams van 4 personen en wie weet slepen jullie via de voorrondes, kwart en halve finales wel die felbegeerde Paul Blokker Bokaal in de wacht!We zwemmen elke ronde een 4×50 meter estafette, dus 2 baantjes per persoon knallen!Tussen 10.00 uur en 13.00 uur zal dit evenement plaatsvinden (Het familiezwemmen komt hierdoor eenmalig te vervallen!)

Prijs: € 5,- per persoon, meer mag altijd….

Download het inschrijfformulier via www.hetzwembad.nl of stuur een email naar info@hetzwembad.nl

  • Afzwemmen en sluitingsdag – Het laatste weekend zwemmen….

Het weekend van 5 en 6 september a.s. zal er ook nog flink wat worden gezwommen; op zondag is het tijd voor het traditionele afzwemmen en de zondag daarop is het alweer tijd voor de sluitingsdag. Meer informatie volgt binnenkort. Maar komt allen, want daarna gaat het bad helaas alweer dicht (tot eind april 2016)

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.