Rick Schipper grijpt naast winst door valpartij

Medemblik – Rick Schipper heeft helaas zijn goede rijden zaterdag niet kunnen afsluiten met een zege, door een valpartij moest hij die aan Rémon Kwant laten met Mark Horsten als tweede en Mattias Vosté als derde.

Vosté en Schipper maakten er nog een mooie slot van, Schipper ging als de bocht in maar kwam toen ten val waarna Vosté met een supersprong over Schipper heen sprong om zo de derde plaats te pakken.

Bij de dames senioren ging de winst naar Bianca Roosenboom met Lisanne Buurman als tweede. Buurman kwam in de eindsprint nog naast Roosenboom maar moest toch uit eindelijk de winst aan Roosenboom laten.

In het eindklassement sprint ging de titel naar Roosenboom gevolgd door Buurman. Bij de heren ging de titel naar Kwant met Rick Schipper op de derde plaats.

Bij de junioren A ging de winst naar Gerrie van Lingen met Medemblikker Twan Berlijn knap op de tweede plaats. In het eindklassement sprint eindigde Twan Berlijn keurig op de tweede plaats achter Gerrie van Lingen

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.