De Woonschakel gaat op asbestinventarisatie

Medemblik – De Woonschakel voert in augustus 2015 steekproefsgewijs inspecties uit om eventueel aanwezige asbest te inventariseren. De inspecties zijn gericht op golfplaten en de kruipruimte (onder de vloer).

Door op hoofdlijnen te achterhalen waar asbest is toegepast, kan er bij toekomstig onderhoud rekening mee worden gehouden. Treffen zij bij de inspecties situaties aan die op kortere termijn om nadere uitwerking vragen dan neemt de Woonschakel uiterlijk eind december 2015 persoonlijk contact op met de betreffende bewoners.

Als u het vermoeden heeft dat u bij werkzaamheden met asbest te maken heeft neem dan contact op met De Woonschakel.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.