Weerbericht Medemblik – bewolkt en maximaal 22 graden

Medemblik – Vandaag een wat minder zonnige dag dan gehoopt maar met 22 graden hoeven wij kwa temperatuur niet te klagen. De wind is matig 3Bft en waait uit het zuidoosten. Later vanmiddag kan er heel misschien een buitje ontstaan maar echt zeker is dit niet. In de nacht naar zaterdag klaart het weer op en daalt de temperatuur naar zo’n 17 graden. Een zwoele nacht dus. 

Zaterdag en zondag veel zon met hoge temperaturen van rond de 25 graden. De wind draait naar het zuiden en is op zaterdag matig 4Bft en op zondag vrij krachtig 5Bft. Zondagavond kunnen er regen- en onweersbuien gaan ontstaan. In de nacht naar maandag gaat het regenen

Maandag wordt zoals de berekeningen nu laten zien een kletsnatte dag, maar er is nog wel wat ruimte voor de zon. Het wordt maximaal 21 graden bij een matige wind 4Bft. Na maandag trekken de buien weer het land uit en wordt het droog wel wordt het niet veel warmer dan zo’n 20 graden.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.