14.6 C
Medemblik
8 juli 2020 13:01
Medemblik Actueel.

Ziggo: ellende nog niet voorbij, mogelijk nog meer Ddos aanvallen

Medemblik – De ellende voor de 1,8 miljoen klanten van Ziggo is mogelijk nog niet voorbij. De internetprovider verwacht meer aanvallen op het netwerk en spreekt van een ‘uitzonderlijke situatie’.

Het bedrijf werkt hard om een nieuwe DDoS-aanval af te slaan. Hoe dat gebeurt, wil het bedrijf niet zeggen. “We kunnen hierover geen nadere details vrijgeven, aangezien wij helaas nog meer aanvallen verwachten,” meldt RTL Nieuws

Ziggo werkt hard om een aantal veranderingen in het netwerk door te voeren om zo beter een Ddos aanval te kunnen afslaan. Het bedrijf heeft aangifte gedaan bij de politie vanwege de video’s die op internet rond gaan waarin niet alleen het bedrijf maar ook medewerkers van Ziggo worden bedreigd.  Het vermoeden bestaat dat het hackerscollectief Anonymous achter de grootscheepse Ddos aanval zit.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?