15.1 C
Medemblik
23 mei 2020 10:55
Medemblik Actueel.

Tijdelijke afsluiting fietstunnel Rijweg in Zwaag

Regionieuws – Vanaf 28 augustus 2015 tot najaar 2016 wordt de fietstunnel Rijweg te Zwaag afgesloten. De Rijweg loopt onder de N302 Westfrisiaweg door en verbindt Zwaagdijk-West en Zwaag met elkaar. Ter plaatse wordt fietsverkeer omgeleid via bebording.

De tunnel wordt afgesloten in verband met werkzaamheden voor de toekomstige N23 Westfrisiaweg. In opdracht van de provincie Noord-Holland werkt bouwbedrijf Heijmans de komende jaren aan de realisatie van deze weg. Om de veiligheid en doorstroming tijdens de werkzaamheden te garanderen, is het noodzakelijk om de fietstunnel Rijweg tijdelijk af te sluiten.

Alternatieve route

Alternatieve fietsroutes zijn via de Oostergouw (ter hoogte van Zwaag) en de Noorderboekert (richting Zwaagdijk-Oost). Ter plaatse worden deze omleidingsroutes met verkeersborden aangegeven. Zie voor de alternatieve routes bovenstaande kaart

Reageren via facebook