15.2 C
Medemblik
21 oktober 2020 18:16
Medemblik Actueel.

Recreatieschap Westfriesland vraagt U om input bij ontwikkeling natuur en recreatie

Regionieuws – In opdracht van het Recreatieschap Westfriesland is Grontmij momenteel bezig met de ontwikkeling van een Natuur- en Recreatieplan Westfriesland.

Dit plan is de opvolger van het oude Landschapsplan West-Friesland. De focus van het Natuur- en Recreatieplan ligt op natuur en recreatie, toerisme en cultuurhistorie. Het Natuur- en Recreatieplan vormt de basis voor het beleid en de werkzaamheden van het Recreatieschap.

Input gevraagd

Van belang bij de ontwikkeling van het Natuur- en Recreatieplan is de betrokkenheid van de Westfriese gemeenteraden om het plan te ondersteunen en uit te dragen. Maar ook burgers kunnen hun ideeën kenbaar maken. Via de website van het Recreatieschap onder Projecten/Natuur- en Recreatieplan is hierover meer informatie te vinden. Hier zijn ook de Nieuwsbrieven te downloaden.

Reageren via facebook