Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt en het wordt 21 graden

Medemblik – Na 3 dagen van herfstachtig weer gaat vandaag de zomer weer van start. De zon zal weer vaker te zien zijn en met een middagtemperatuur van 21 graden is het ook een stuk warmer dan de afgelopen 3 dagen. De wind is matig 3Bft en waait uit het zuiden. In de nacht naar donderdag klaart het op en koelt het af naar 14 graden.

Donderdag is het met 22 graden nog wat warmer en krijgt de zon ook nog wat meer ruimte om te schijnen. Vrijdag is het overwegend zonnig en met 23 graden nog weer iets warmer.

Het weekend verloopt zonnig en lekker warm, zaterdag 25 graden en zondag 22 graden. De wind blijft zwak tot matig 3Bft en waait uit het zuiden behalve op zaterdag dan draait de wind tijdelijk naar het noordwesten.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.