Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – veel bewolking en het wordt maximaal 18 graden

Medemblik – Nog even doorbijten en dan is de zomer weer terug. Na de enorme hoeveelheid regen van gisteren, er viel een recordhoeveelheid van 49.2mm neerslag, ook vandaag nog een grijze natte dag. De middagtemperatuur loopt op naar hooguit 18 graden bij een matige wind 3Bft uit het zuidwesten tot westen. In de nacht naar woensdag komen er opklaringen en daalt de temperatuur tot 13 graden.

Woensdag is er veel ruimte voor de zon, is de regen verdwenen en loopt de temperatuur op naar 21 graden.

Donderdag met 23 graden nog iets warmer, maar daarna wordt het volop zomers, vrijdag 25 graden en zaterdag zelfs 26 graden.  Zondag iets minder warm maar met 24 tot 25 graden nog steeds een prima zomerse dag.

Vanaf maandag komt er weer wat meer bewolking onze kant op drijven maar het blijft wel droog.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook