16.5 C
Medemblik
27 mei 2020 12:48
Medemblik Actueel.

Themabijeenkomst Veiliger Sportklimaat West-Friesland

Regionieuws – ´Een veiliger sportklimaat´, hoe pak je dat aan, waar begin je en wie doet wat? Is dat wat je als sportaanbieder, sportbestuurder, trainer of coach aanspreekt? Meld je dan nu aan voor de themabijeenkomst van Sportservice West-Friesland op vrijdag 21 augustus in Hoogwoud.

Tijdens de open avond van Sport-en Recreatieterrein de Weijver te Hoogwoud verteld Bert Roosenboom, vertrouwenspersoon van NOC*NSF Vertrouwenspunt Sport, meer over het thema ´Een veiliger sportklimaat´. Het stimuleren van sportplezier is een bijna vanzelfsprekende taak van de sportaanbieder. Maar de sportaanbieder dient ook in te grijpen als er sprake is van ongewenst gedrag op de club. Hoe kun je dergelijke situaties voorkomen, opmerken en bestraffen. Dat is waar Bert Roosenboom u graag meer over verteld. Tevens laat hij de deelnemers starten met de Toolkit zodat de aanwezigen met een plan van aanpak thuis komen.

De bijeenkomst wordt gehouden op het Sport-en Recreatieterrein de Weijver, de Weijver 6 in Hoogwoud, ingang Sportcentrum de Weyver. We starten om 19.30 uur. Deelname is kosteloos voor sportverenigingen uit de gemeenten: Enkhuizen, Drechterland, Medemblik en Opmeer. Sportverenigingen uit andere gemeenten betalen een eigen bijdrage. U kunt zich o.v.v. uw naam en verenigingsnaam aanmelden voor 19 augustus a.s. via mbakker@sportservicewestfriesland.nl of telefoon (0229) 287700. Wilt u meer weten over het aanbod tijdens de open avond, kijk dan op www.sportservicewestfriesland.nl

Reageren via facebook