Medemblik Actueel.

Concerten

Optreden Urkers Mans Formatie Gereformeerde kerk Andijk

Andijk – De Urkers Mans Formatie is een unieke groep van 12 schitterende zangstemmen onder leiding van de ervaren dirigent Martin Mans. De tenoren en bassen hebben een jarenlange ervaring op zanggebied en beschikken over een prachtig, stoer stemgeluid.

Met veel genoegen gaan zij de Zomertour 2015 tegemoet. Op 16 locaties gespreid over Nederland laten zij de nieuwste arrangementen horen, ook bij ons in Andijk. De nieuwe CD ‘Geloof, hoop en liefde’ staat centraal. Opnieuw is een mix gemaakt van het geestelijke lied, klassieke meesterwerken, spirituals en populaire arrangementen. De concerten kenmerken zich door een ongedwongen sfeer, zang van formaat en een vleugje humor. Medewerking wordt verleend door Mark Brandwijk (orgel, vleugel) en Carina Bossenbroek (panfluit) Ook zal Martin Mans een solo spelen op het gerenoveerde Proper-Spiering pijporgel.

Dit Promsconcert vindt plaats op zaterdagmiddag 19 september a.s. om half 3 in de Gereformeerde kerk Andijk. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal.
De organisatie van het concert ligt bij de Activiteiten Commissie van de St. Behoud Monumentale Kerk Andijk en de opbrengst van dit concert gaat in z’n geheel naar het restauratieproject van het kerkgebouw.

Reageren via facebook