Medemblik Actueel.

Bedrijven

De West-Friese Groentekraam en Medemblik Actueel denken om uw knip

Medemblik – Voor lekker vers fruit en seizoengroenten. Volop streekproducten zoals aardappels, snijbonen, sperziebonen, bietjes, prei, spinazie, bospeen. Deze producten zijn niet voorverpakt, en in elke gewenste hoeveelheid verkrijgbaar.

Zelfgekweekte courgettes: de bekende groene , maar ook gestreepte, ronde en gele courgettes. Wel eens courgettesoep gemaakt? Lekker en snel klaar.

En heerlijke ovengerechten: aardappel-courgette schotel of tomaten-courgette schotel. Neem een recept mee bij de aanbieding van deze week.

Bij mooi weer wordt op donderdag 10 september de West-Friese Groentekraam voor een dag omgedoopt tot De West-Friese Pompoenenkraam! Met een uitgebreide sortering zelfgekweekte pompoenen en kalebassen. Eetbare pompoenen met gratis recepten, maar natuurlijk ook veel pompoenen en kalebassen voor de sier. Kom kijken op 10 september tussen 11.00 – 16.00 uur op het parkeerterrein bij de Muiter in Medemblik.

AANBIEDING VAN DE WEEK (WEEK 34) Bij besteding van € 5,- gratis 1 courgette met recept. Print de afbeelding boven aan het nieuwsbericht uit en lever hem donderdag 20 augustus in.

Reageren via facebook