17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 14:56
Medemblik Actueel.

Poeliersbedrijf van der Laan businesspartner SEW, en adopteert Ionela

Nibbixwoud – Het draait allemaal om vers bij onze kersverse Businesspartner Poeliersbedrijf van der Laan, gevestigd op de Agriport A7. Van der Laan was al adoptiesponsor, maar Olga Swagerman heeft ervoor gekozen om de verrichtingen van onze topteams vanuit Ibiza te volgen en dus ging men bij Van der Laan op zoek naar een nieuwe speelster.

Bas van der Laan aarzelde niet lang en koos voor de meest verse aanwinst van onze selectie: Ionela Gherman. In het korte gesprek bij het bedrijf van Van der Laan merkten we dat het enthousiasme over deze adoptiesponsoring van 2 kanten komt en dat we er zeker van zijn dat er een leuke relatie ontstaat tussen speelster en sponsor.

Zoals hiervoor aangegeven is Poeliersbedrijf van der Laan tevens de laatste aanvulling op onze groep Businesspartners en ook de E’tjes zullen in het nieuwe seizoen de reclame dragen van Van der Laan. Daarbij komt nog dat Wendy van der Laan, echtgenote van Bas en moeder van Maud (E2), en haar schoonzus Brigitte Koopman, moeder van Bente (E2) voor deze E’tjes bijzonder belangrijk zijn met betrekking tot de training, coaching en begeleiding, dus de toekomst van Westfriesland SEW gaat een leuk seizoen tegemoet.

Westfriesland SEW heet onze nieuwe Businesspartner Poeliersbedrijf van der Laan van harte welkom en we kijken uit naar een bijzonder prettige samenwerking.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?