Het ijsblok staat!

Wervershoof – Net als 5 jaar terug zet “Auxilia-Brasili-ja” vrijdag voor Wervershoofse kermis een ijsblok in de tuin van de pastorie. In dat ijsblok zit een straatsteen. Men kan door het raden van de tijd waarop de steen de bodem van de pallet raakt 500 Euro winnen.

Je kunt tijdens de kermis een tijdstip aangeven voor € 5,-. Het hele smeltproces wordt gevolgd via een webcam. U kunt dat smeltproces ook volgen door een kijkje te nemen op onze website: www.auxilia-brasili-ja.nl. De actie gaat op vrijdag 14 augustus van start met het plaatsen van het blok ijs. Zondag 16 Augustus is er om 13.30 een korte viering in de tent van de botsauto’s waarna het ijsblok officieel wordt onthuld. Wij zijn heel blij dat de groep “Combolero” het geheel komt opluisteren met hun muziek.

Het Goede doel voor dit jaar is de “Stichting Amigos Colombianos”.

Amigos Colombianos helpt Colombiaanse straatmeisjes in de stad Medellín bij het realiseren van een acceptabele toekomst!

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.