De Actieve Senioren(DAS) Medemblik komen weer met diverse activiteiten voor vijftigplussers

MEDEMBLIK – Nu de maand september nadert en voor velen de vakantieperiode eindigt, is het weer tijd om dingen te ondernemen. Voor de vijftigplusser in Medemblik is er weer volop keus. Voor het komende seizoen heeft de stichting “De Actieve Senioren” (DAS) weer een attractief en afwisselend programma samengesteld.

Van maandag tot en met vrijdag kunnen vijftigplussers samen actief, creatief en educatief aan de slag. Op maandag is er tafeltennis. Dinsdags kan men naar Tai Chi, koersbal, computerles of volleybal, terwijl op woensdag volksdansen, Engelse les, schilderen, gym, sport en de laptopclub op het programma staan. De activiteiten van donderdag vinden allemaal plaats in het verenigingsgebouw “Sint Pieter”. Belangstellenden kunnen daar dan deelnemen aan gymmen, wenskaarten maken, Tai Chi, schilderen, Engelse conversatie en klaverjassen tijdens de algemene soosmiddag. Op vrijdag is er dan nog zwemmen en bowlen.

Wie het leuk lijkt om samen met leeftijdgenoten gezellig bezig te zijn kan contact opnemen met één van de volgende personen: Lia Bot (0227 – 542445), Niek Hogendijk (0227 – 5484410) of Paul Stam (0227 – 543195

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.