9.4 C
Medemblik
24 november 2020 18:05
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Zomers warm, vanavond en vannacht kans op zware onweersbuien

Medemblik – Vandaag hebben wij weer een zomerse dag wat de temperatuur betreft. De maximale waarde komt uit op 26 á 27 graden bij een matige wind uit het zuidoosten 4Bft. Aan het eind van de middag zijn de eerste tekenen van het aankomende gebied met regen- en onweerbuien al zichtbaar en later op de avond gaat het dan mogelijk ook bij ons onweren. Hierbij is de kans op veel neerslag aanwezig en ook is er kans op zware rukwinden tot 90km/u.

Vrijdag ook nog kans op een enkele regen en/of onweersbui en met 25 graden is het nog steeds volop zomers. De wind draait naar het zuidwesten en is matig 4Bft.

Het weekend is wisselvallig, zaterdag veel bewolking en maximaal 20 graden met kans op wat neerslag, zondag weer meer zon maar nog steeds 20 graden. De wind draait via het westen door naar het noorden en is matig 3Bft.

De nieuwe week begint zoals wij ook deze week hebben, afgewisseld zon en bewolking en gemiddeld 21 graden.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook