Marcel Voors en jeroen Matla spelen nog 1x in MOC kleuren

Midwoud – Meer dan 700 competitiewedstrijden speelden ze en ruim 18 jaar acteerden ze zij aan zij in MOC 1. Het zijn de indrukwekkende cijfers die horen bij Marcel Voors en Jeroen Matla. Het duo nam aan het einde van vorig seizoen afscheid van het vlaggenschip en krijgt van de vereniging uit Midwoud/Oostwoud op 23 augustus een bijzondere wedstrijd aangeboden.

Een vertrouwd beeld op de zondagmiddag. Jaar in, jaar uit. Tegen pakweg Hauwert’65, Zwaagdijk, Sint George of ALC. Marcel Voors als behendige regisseur van de achterhoede en Jeroen Matla die verbeten op zoek gaat naar een doelpunt. Een beeld dat – wat betreft MOC 1 – vanaf nu tot het verleden behoort.

Het bestuur van vv MOC geeft het duo een bijzonder afscheid: een wedstrijd. Op zondag 23 augustus wordt het galaduel tussen de MOC All Stars en het huidige MOC 1 gespeeld. De selectie van de MOC All Stars wordt samengesteld door Marcel en Jeroen en bestaat voornamelijk uit spelers waarmee het duo heeft samengespeeld. Uitzonderingen zijn Ron Luiken en Ted Berkhout. Zij waren juist jarenlang tegenstanders van Marcel en Jeroen, namens DWB uit De Weere. De uitnodiging van het duo onderstreept de vriendschappelijke band tussen beide verenigingen nog maar eens.

De wedstrijd wordt aansluitend aan het traditionele Stratentoernooi van MOC gespeeld. Aftrap van de wedstrijd is om 17 uur en er wordt 2 x 30 minuten gespeeld.
Marcel en Jeroen blijven voor MOC behouden. Ze gaan in een lager elftal spelen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.