17.2 C
Medemblik
4 juli 2020 22:09
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt en het wordt maximaal 22 graden

Medemblik – Ook vandaag hebben we te maken het veel hoge bewolking waardoor de zon regelmatig uit ons zicht zal verdwijnen. Vanmiddag loopt de temperatuur op naar zo’n 22 graden bij een matige wind uit het noorden. In de nacht naar woensdag blijft het lang zwoel om uiteindelijk af te koelen naar zo’n 15 graden.

Woensdag is een copie van vandaag alleen draait de wind naar het noordoosten en is het met 21 graden graadje koeler dan vandaag.

Donderdag wordt zomerswarm met een middagtemperatuur van boven de 25 graden, hoeveel er boven durven wij nu nog niet te zeggen, sommige berekeningen laten het 25 graden worden andere weer 30 graden.. Het wordt iig zomerswarm. In de nacht naar vrijdag komen er regen- en onweersbuien over

Deze onweersbuien blijven ook vrijdag nog geruime tijd ons bezighouden. De middagtemperatuur loopt op naar 23 graden bij een matige wind 4Bft uit het zuidwesten.

Het weekend lijkt voor nu wisselvallig te verlopen, veel bewolking met 20 graden weer eens stukje frisser dan de dagen daarvoor.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook