Waterweek Medemblik breekt records

Medemblik – Het zit er weer op, de Waterweek 2015 in Medemblik is recordbrekend geweest dit jaar. Nog nooit kwamen er zoveel bezoekers, nog nooit werd het Oosterhavenconcert door zoveel mensen bezocht, en nog nooit waren de reacties op het Oosterhavenconcert zo eenstemmig. FANTASTISCH.

Ook vandaag was het weer een drukte op de Oosterhaven, Bigband No PressSure verzorgde de muziekale omlijsting tot groot genoegen van velen. De marine kreeg het druk met vooral kleine maar ook grote jongens die toch wel eens aanboord van een marineschip wilden kijken.

Drakenbootraces

En natuurlijk de Drakenbootraces.. Spannend, veel toeschouwers en een grote groep deelnemers/sters.. Er werden zelfs heuze heksen waargenomen, roze heksen wel te verstaan.  De grote winnaars, wij vragen ons ook af of deze kanjers wel te verslaan zijn, werden de ‘Kanjes van Vermeulen,’ met op plaats 2 de mannen van Tiben bestrating.

De ‘Gekke Heksen’ wonnen de prijs voor de mooiste aankleding, waarbij wij vermoeden dat de jury niet geheel objectief was gezien de boot enkel uit meiden bestond. En deze ‘gekke heksen’ 16 pluspunten extra hadden.

Nu is het nagenieten geblazen van 3 dagen durend fantastisch verlopen evemenent waarbij zeker alle complimenten aan de mensen van De Stem moeten worden gegeven. Met een kleine ploeg vrijwilligers hebben ze iets geweldigs gepresteerd dit jaar.

Op naar 2016 en dat het maar minimaal net zo goed mag worden. 

Ziet u hieronder een foto die u graag wilt ontvangen, even contact opnemen met onze evenementenfotograaf Pascal van As