Nuttige oefenwedstrijden voor VVW 1 en 2

Wervershoof – 1 en 2 kwamen afgelopen zondag tegen ZAP 1 en 2 in het veld voor hun eerste oefenpartij. Het is puzzelen voor de technische staf. Vakantie, A-junioren inpassen en tevens nieuwe seniorenspelers. Dat is voor de spelers ook flink wennen. Daar is een oefencampagne voor.

Namen die je voor het eerst in een senioren-selectie ziet zoals bijvoorbeeld: Frank Schoorl, Huub Steltenpool, Tim Neuvel, etc. De uitslagen waren 3-1 verlies voor het tweede team en 5-1 voor het eerste.

In het begin van de wedstrijden was vooral handelingssnelheid en conditie nieuwe aspecten voor de spelers. Of je nu in de A1 speelt of in het tweede of vanuit twee in het eerste, daar komt het één en ander bij kijken.

Oefening baart kunst en bij de start van de competitie kunnen we veel meer zien waar we staan.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.