6.3 C
Medemblik
2 december 2020 01:49
Medemblik Actueel.

Huttendorp Andijk dit jaar in het teken van ‘Winter Wonderland’

Andijk – Dit jaar is alweer voor de 6de keer Huttendorp Andijk. En ook dit jaar mag je dit spektakel natuurlijk niet missen! Drie dagen lang van donderdag 13 t/m zaterdag 15 augustus timmeren, zagen, knutselen, spelen en plezier maken.

Hou je zelf niet zo van timmeren dan hoef je je door de vele activiteiten op het veld evengoed niet te vervelen. Zit jij de in groep 7 of 8 dan mag je met goed weer op vrijdagavond een nachtje blijven slapen in je eigen gemaakte hut!

Thema van dit jaar

Het thema van dit jaar is Winter Wonderland. En na het zien van de nieuwe website heb jij natuurlijk al veel inspiratie gekregen om nu alvast iets moois te maken voor je hut!

Nieuwe locatie

Dit jaar is Huttendorp Andijk op een nieuwe locatie, het voormalig terrein van Asonia. De fietsenstalling en entree is bij het parkeerterrein naast dorpshuis Centrum (achter het jongerencentrum) aan de Sportlaan.

Reageren via facebook