22 C
Medemblik
9 augustus 2020 06:40
Medemblik Actueel.

Tuinmannen/vrouwen met groene vingers gezocht

Medemblik – Vrijwilligersorganisatie WeringWonenPlus is een organisatie die zich inzet om chronisch zieken,ouderen en hun mantelzorgers te ondersteunen in het langer thuis blijven wonen.

Om dit te realiseren werkt WeringWonenPlus met een klein legertje aan vrijwilligers die zo nu en dan kleine werkzaamheden uitvoeren zoals bijvoorbeeld even de tuin bijhouden. Dit tegen een kleine vergoeding.

WeringWonenPlus is nu op zoek naar vrijwilligers met groene vingers die deel uit willen maken van deze groep vrijwilligers en van tuinieren houden en onder het genot van een kopje koffie of bakkie thee bij clienten van WeringWonenPlus tuinen bij clienten wil bijhouden.

Maar WeringPlusWonen zoekt ook mensen die clienten naar bijvoorbeeld een kapper willen rijden, naar het ziekenhuis willen brengen of naar een andere lokatie kunnen en willen bregen. Dus houdt u van autorijden en van een gezellig gesprekje neem dan ook contact met WeringWonenPlus op en meldt u aan als vrijwilliger.

Belangstellenden kunnen bellen met het servicepunt van WeringWonenPlus in Medemblik op telefoonnummer: 0227-540383 of via de email b.visser@dewering.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?