11.9 C
Medemblik
27 mei 2020 09:49
Medemblik Actueel.

Discozwemmen en Pubernacht in Het Zwembad te Midwoud.

Midwoud – Het Zwembad in Midwoud pakt weer flink uit deze zomervakantie. Voor de maand augustus hebben zij 3 evenementen op de kalender geplaatst waar, vooral de jongern, voor worden uitgenodigd.

Zo is er op zaterdag 15 augustus Discozwemmen met DJ Arie, het begint om 19:00 uur en duurt tot 22:00 uur! De kosten bedragen 2 euro p.p

Tevens is er dat weekend de ‘Pubernacht’ . Zwemmen en slapen op Het Zwembad, al zal er van slapen weinig terecht komen . Het begint om 22:00 uur en duurt tot de volgende dag 10:00 uur.. De kosten bedragen 6 euro per persoon. Inschrijven kan nog tot 13 augustus.

Op zondag 30 augustus wordt er gezommen voor de ‘Paul Blokker Bokaal’, zwemmen voor het goede doel. Het Zwembad gaat op deze dag geld inzamelen voor de ‘Hartstichting’.  Hier volgt binnenkort een apart bericht over.

Reageren via facebook