Jumbo Zwaagdijk-Oost Jumbo’s honderste Pick Up Point.

ZWAAGDIJK-OOST – Bij de Jumbo in Zwaagdijk Oost komt de honderdste Pick Up Point van Jumbo in Nederland. Op dinsdag 25 augustus wordt dit feestelijk geopend met diverse directieleden van het hoofdkantoor. Een gesprek met eigenaar Monique Ravenstijn over de uitleg, de kansen en de toekomst van  Pick Up Point.

Monique Ravenstijn is hoorbaar blij dat juist haar winkel de 100ste pick up point van Jumbo wordt. “Ik ben trots, dat juist deze winkel uitgekozen is om de honderdste te zijn en ook dat een deel van de directie aanwezig is. Waarschijnlijk heeft mijn enthousiasme als ondernemer hierbij geholpen.” Bij de opening wordt onder meer Ton van Veen CFO van Jumbo Supermarkten en de directeuren E-commerce en directeur Operations verwacht,schrijft Westfriesland in Bedrijf.

Walk in

De winkel in Zwaagdijk wordt een ‘walk in’ point. Dit betekent dat de bestellingen in de winkel afgehaald kunnen worden. Ravenstijn: “Mensen hebben na de bestelling via internet een code gekregen. Bij binnenkomst kunnen zij bij de ingang melden dat zij een bestelling komen ophalen. Direct komt iemand uit de winkel om de bestelling aan de hand van die code op te halen. Indien gewenst kan een medewerker de boodschappen ook in de auto zetten.” Bang voor kannibalisme en omzet verlies bij huidige klanten is zij niet. “Dat zal er altijd wel wat zijn, maar beperkt.”

Betaling

De betaling van de bestelde boodschappen gebeurd in de winkel. “Met versproducten bepaald het uiteindelijke gewicht de prijs. Ook kunnen mensen bijvoorbeeld een emballagebon inleveren.” En wat als mensen nog producten vergeten zijn?. “Vooraf of nadat de producten zijn opgehaald kan men altijd extra producten ophalen.” Juist dit voorbeeld is wat Ravenstijn als voordeel hoopt. Dat meer en nieuwe klanten naast de bestelling ook nog extra producten uit de winkel meenemen.

Ophalen na 16.00 uur

De bestellingen op werkdagen voor 11.00 uur online besteld kunnen de volgende dag na 16.00 uur worden opgehaald. Alle bestellingen worden in het Distributie Centrum (DC) in Den Bosch verzameld en naar de winkels gebracht. Mocht een artikel niet op voorraad zijn in het DC maar wel in de winkel, dan wordt deze alsnog toegevoegd.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.