Weerbericht Medemblik – Tropische lappendag 2015

Medemblik – Lappendag in Medemblik en dat ook de weergoden doen volop mee. Vandaag zal het er om spannen dat ook wij in Medemblik de 30 graden grens gaan halen. Het wordt warm dus. Vanuit het zuiden wordt hete lucht uit Zuid-Europa aangevoerd en dat zorgt ervoor dat ook bij ons de temperatuur snel richting de 28 á 29 graden gaat oplopen. De wind waait uit het zuiden en is matig 4Bft. In de nacht naar dinsdag is er een kans op het ontstaan van een enkele (onweers)bui.

Dinsdag is het met 19 graden gewoon in 1 klap 10 graden kouder dan vandaag en is er kans dat uit de aanwezige bewolking af en toe wat neerslag valt, maar heel veel zal het niet zijn. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuiden tot zuidwesten.

Woensdag is ook nog een dag met een iets wat lagere middagtemperatuur van rond de 20 graden maar wel is de zon veelvuldig aanwezig. Vanaf donderdag gaat de zomer weer in de overdrive en lopen de middagtemperaturen op naar rond de 26 graden met veel heel veel zon. De wind draait naar het zuidoosten en zwakt af naar 3Bft.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.