Medemblik Actueel.

Nog 450 euro en de nieuwe kas voor Zorgboerderij RIBWZWWF kan worden besteld.

Andijk -RIWBZWWF in Andijk is een woon/zorginstelling waar 25 bewoners met een psychiatrische achtergrond een aantal activiteiten en hebben daarvoor onder andere een moestuin op locatie.

Zij willen op deze locatie nu ook een kweekkas voor groenten realiseren. De moestuin wordt onderhouden door de bewoners als begeleide activiteit. Het werken in de moestuin gebeurt onder begeleiding van de activiteitenbegeleidsters

Na 2 mooie donaties van de Rabobank West-Friesland en de gemeente Medemblik is nog nog maar 450 euro nodig om het gewenste bedrag te bereiken en de kas te realiseren.. daarom nogmaals een beroep op u, inwoner van de gemeente Medemblik.

Doneer vandaag nog minimaal 25 euro en geef deze mensen hun zo gewenste kas om zo zelf groenten en fruit te kunnen kweken.

Reageren via facebook