Verzorgingshuis St. Jozef Wervershoof vraagt vrijwilligers

Wervershoof – In Wervershoof staat de statige en sfeervolle locatie Sint Jozef. Hier wonen 68 bewoners. Dit verzorgingshuis bestaat onder andere uit 60 eenpersoonsappartementen en 3 tweepersoons appartementen, dit betekent dat echtparen ook bij ons kunnen wonen. Tevens bieden wij kleinschalige zorg aan, voor mensen met een dementie in onze huiskamers. Het is een warme en vertrouwde omgeving waar ook activiteiten worden aangeboden voor hen die dat willen.

Wij zijn op zoek naar:                         

Vrijwilligers voor de huiskamer.
Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die in de huiskamer willen assisteren, zoals bij het bereiden van de maaltijd, thee/koffie schenken, samen krant lezen of een spelletje met de bewoners willen doen. De dagen en tijden zijn in overleg.

Winkelhulp.
Wij zoeken voor het winkeltje meerdere enthousiaste vrijwilligers die op de woensdag, donderdag en zaterdagmorgen in het winkeltje willen helpen. U helpt de klanten/bewoners, houdt de vakken schoon/gevuld en bedient de kassa. U komt te werken in het kleine winkeltje samen met een collega vrijwilliger en krijgt scholing voor de kassa en de producten. De dagen en tijden zijn in overleg.

Ons streven is om het winkeltje vaker open te kunnen doen zodat klanten/bewoners meer vrijheid hebben in de keuze wanneer zij boodschappen kunnen gaan doen.

Vrijwilligers in de tuin.
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om samen met bewoners de tuin rondom het Sint. Jozef bij te houden en bijvoorbeeld een moestuin te gaan opstarten.

Diverse activiteiten.
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij diverse activiteiten. U kunt dan denken aan helpen bij het koersbal. Met bewoners wandelen of fietsen met de duofiets. Ook worden er gezellige middagen met activiteiten georganiseerd waar uw hulp ook wordt gewaardeerd.. De dagen en tijden zijn in overleg.

Wat wij vragen:
Als vrijwilliger bij Omringlocatie Sint Jozef, voldoe je aan het volgende profiel:

  • Affiniteit met ouderen;
  • Sociaal;
  • Invoelend vermogen;
  • Geduldig.

Wat wij bieden:

  • Goede begeleiding;
  • Prettige werksfeer;
  • Scholing;
  • Jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst;
  • WA en ongevallenverzekering.

Meer informatie?
Heeft u interesse om vrijwilliger te worden bij het Sint Jozef. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met :
Gonnie Neuvel, coördinator vrijwilligers, e-mail: gonnie.neuvel@omring.nl 
Monique Boots, manager, e-mail: monique.boots@omring.nl 
Telefoonnummer: (0228) 581 844
U kunt natuurlijk ook eerst langskomen voor een gesprek.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.