Ikke Amerika toe joehoe!!

Medemblik – En het is ook voor Madelief eindelijk zover. Ook zij gaat aankomende maand voor haar vervolgbehandeling naar Amerika. Alles is rond en 17 of 18 augustus vliegen zij naar Amerika..  Lees hieronder het verhaal van Madelief: 

Morgen wordt Madelief alweer voor de 10e keer bestraald. En wat doet ze het weer goed. Ze loopt de laatste 2 dagen zelf naar binnen ( op haar blote voeten: ” mag wel van de dokter mama” ) en gaat heel ontspannen de narcose in. Vrij snel na de bestralingen is ze wakker net zoals daarvoor. Het is echt heel fijn dat het zo ” makkelijk” gaat.

Amerika komt ” ineens” wel heel dichtbij. Afgelopen week schreef ik nog dat we problemen hadden om een afspraak te krijgen op het consulaat. Mark heeft ze gebeld en er werd geadviseerd een mail te sturen met verzoek om vervroeging en dat werkte. Vrijdagavond om 23.00u kregen we bericht terug dat we vandaag 30 juli al komen mochten. Dat hadden we echt niet verwacht, ik hoef niet te omschrijven hoe blij we waren denk ik!

Snel moesten we de laatste formulieren nog regelen, ik was echt ontzettend bang dat we iets verkeerd zouden doen. Ik heb me werkelijk druk gemaakt om alles, zelfs om de kleur papier waar het op afgedrukt werd. Vandaag om 11.00u hadden we de afspraak. We waren met z’n alle omdat we direct door moesten rijden na de bestraling omdat we het anders niet zouden redden.

Het was een spannende ochtend voor ons allemaal, behalve voor Madelief! Wij zaten allemaal keurig op de stoelen maar Madelief rende rondjes om ons heen en was heel druk met het zich, zoals peutertjes dat doen, heel luid af te vragen wat voor “onderdelen” wij allemaal hebben.

Niet de allerbeste timing maar misschien toch ook wel, we hebben er wel ff vreselijk hard om kunnen lachen en dat maakte de spanning even minder groot.

Lang verhaal kort… De papieren werden niet eens bekeken en we krijgen de visums dinsdag in huis! Echt ik was zo opgelucht!

Ook hebben we gehoord dat Madelief 31 augustus in het CHOP verwacht wordt! We zullen waarschijnlijk 17 of 18 augustus vliegen. Dat is al over 18 of 19 nachtjes!  En hoewel we dat al een tijdje hoopte is de bevestiging fijn maar heel spannend tegelijk. Nog amper 3 weken.

Nog 3 weken om alles voor te bereiden, nog 3 weken afspreken en kletsen  met vrienden, nog 3 weken elke dag s ochtends even met mijn vader bellen hoe het ging / gaat vandaag, nog 3 weken waarin onze kinderen zoveel mogelijk willen afspreken met vrienden en er af en toe gezellig iemand kan logeren, nog 3 weken om nog een keer bij oma in Bolsward te logeren of nog even bij opa en oma in Medemblik te eten, nog 3 weken in onze vertrouwde omgeving, zowel thuis als in het ziekenhuis en wederom vinden wij het allemaal heel spannend en Madelief?

Die zegt alleen, ikke Amerika toe joehoe!!!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.