Sara Oud(Zwaagdijk) van start bij Special Olympics World Summer Games

Zwaagdijk – Afgelopen zaterdag werden de Spcial Olympics World Summer Games officieel geopend door Michelle Obama, the First lady van Amerika. De uit Zwaagdijk afkomstige Sara Oud was er bij aanwezig als deelneemster aan deze spelen.

Zondag was de eerste wedstrijd en Sara was als eerste aan de beurt en wist ondanks wat geklungel en gepruts van de jury en scheidsrechter haar wedstrijd te winnen bij het inline-skaten. Sara wist één van de andere deelneemsters op een ronde te zetten en daar wist de jury en de scheidsrechter niet echt mee om te gaan en daardoor moest Sara nog een rondje skeeleren, maar voor de kanjer uit Zwaagdijk was dat geen probleem en reed gewoon een extra rondje.

Na afloop tekende haar coach Cynthia direct protest aan en gelukkig na het terugkijken van de beelden werd het direct door de jury rechtgezet.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.