Lappendag Medemblik, voor de borstkanker patiënten extra interessant

Medemblik – Maandag 3 augustus, is het weer zover. De gezellige lappendag in Medemblik. Tijdens de vaste ontmoetingsmiddag op de eerste maandagmiddag van de maand voor lotgenoten borstkanker, kunnen (ex) borstkanker patiënten -naast een gezellig samen zijn- ook nog eens profiteren van voordelig lingerie en badmode.

Suzanne Molenaar van Mamacare lingerie verkoopt dan haar zomercollectie tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ben je nog nooit in het inloophuis geweest? Wellicht is dit dan een mooi moment om kennis te maken met je ‘lotjes’ en de mogelijkheden die een inloophuis je kan aanbieden.

Vind je het eng? Neem gerust je zus, vriendin of dochter mee. De bijeenkomst is overigens alleen voor vrouwen. Aanvang van 14:00 tot 16:00 . Maar je kan binnenlopen wanneer jou dat uitkomt.

U vindt het Inloophuis Medemblik aan de Oosterhaven 11, 1671 AA Medemblik

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.