Hoera!!! Vlietpop gaat door!!!

Wervershoof – Zondag 2 augustus om 14:00 uur vaart het ponton weer uit met aan boord de meeste fabuleuze band van Wesfriesland, dou Grend ünd Von Velsen en de Nozem” ! Dit jaar hebben we echter ook 2 andere bands geregeld, namelijk de The Nesrockers uit Onderdijk en The Pastoor van Santestraatgang uit Keut. Tussen de sets hebben we muziek van 3 bekende DJ’s. We zijn ontzettend vereerd dat we ze hebben weten te boeken: DJ Frankie B, DJ TVV en DJ Cheessie G. Ze zijn goed, ontiegelijk goed in het opzetten van een CD en dan mooi te zitten en te relaxen.

Even leek het erop dat Vlietpop 2015 geen doorgang kon vinden, maar op het nippertje is er een reddingsboot geregeld en heeft de reddingsbrigade van Medemblik  2 vrijwilligers bereid gevonden om deze dag rond te varen om eventueel mensen van eerste hulp te voorzien. We zijn ze hier zeer dankbaar voor! Het is elk weekend uitkijken op het wilde water van de grote plas achter Onderdijk, dus lekker dat het nu ook veilig is! Ook de EHBO van Onderdijk is aanwezig op de kant om de mensen in geval van nood te kunnen helpen! In de Zuid-Westhoek van de Grote Vliet hebben we een schitterend plaskruis en een prachtige dixie geplaatst voor mensen met aandrang, dus mensen : “Doe de handen in de lucht voor de Dixie”!

Vlietpop is gratis toegankelijk voor jong en oud, met vlot, boot, schuit of kano. Echter staan erbij de bruggen vrijwillige toezichthouders met een klomp voor een vrijwillige bijdrage om het geheel vrijwillig mogelijk te maken door vrijwilligers, want ook de bezoekers zijn er vrijwillig…?!.

Om Vlietpop te kunnen organiseren zijn er echter een aantal veiligheidsregels opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen weer heelhuids thuiskomt:

  • Tijdens Vlietpop tussen 14:00 en 18:00 uur zien we liever geen zwemmers en BBQ ’s op schuiten en boten.
  • Volg de aanwijzingen op van de vrijwillige door ons aangestelde toezichthouders, te herkennen aan de felgekleurde hesjes.
  • Ruim je rommel op.
  • Geen luide muziek meer na 18:00 uur. Je mag natuurlijk nog lekker nadobberen, maar doe dit met respect voor omwonenden.
  • Doe geen stomme dingen en denk om je alcohol gebruik.
  • Het is verplicht te genieten, vrolijk te zijn en verboden ruzie te maken!

 Wij van de organisatie hopen op mooi weer en als het weer slecht is (de band speelt nooit goed) tot volgend jaar. We gaan er met z’n allen weer een mooie middag van maken!

Tot ziens en een dikke zoen,  management Vlot on The Vleet concerts, Frank, Tim en Keesssss.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.