De Timboektoeband in Brakeboer Medemblik

Medemblik – Het is je wellicht opgevallen dat het eerder geplande optreden van 4 juli jl. is verplaatst vanwege de toen overgaande hittegolf. Uitbater Jack Brakeboer van het gelijknamige en alom bekende muziekcafé, nam de gok niet.

Het café ligt aan de haven in Medemblik. Gelet op de hittegolf van toen, zou het uitgaanspubliek er zeker voor kiezen liever op het terras of bij de bbq te vertoeven. En dat was geen onzinnige gedachte. Het was 35 graden heet en de Timboektoeband kennende zou het binnen te druk en warm worden. Om die reden is in goed overleg het optreden verschoven naar volgende week Zaterdag, 15 augustus.

Ondertussen zijn de mannen flink opgeladen van hun vakantie dus staat niets ze meer in de weg er een spetterend optreden van te maken. Weer of geen wee, ze gaan er weer voor! Ze nemen je mee op reis door hun knotsgezellige repertoire. En alles komt aan bod, van James Brown tot DoeMaar. Heerlijk herkenbare en dansbare livemuziek vertolkt door deze 5 ervaren muzikanten.
De Timboektoeband start om 21:00 uur en de entree is gezellig vrij!

“Alleen een lokale sneeuwstorm met min40 kan ons nog stoppen, verder zijn we niet te houden en klaar voor feest in Medemblik bij muziekcafé Brakeboer aan de Oosterhaven 30”! Zie jullie daar!!!

Meer informatie op timboektoeband.nl of muziekcafebrakeboer.nl.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.