Van kreidler tot legertruck, Oldtimerfestival Medemblik laat mannen weer even kleine jongens worden

Medemblik – De deelnemers en bezoekers aan de Oldtimerdag in Medemblik hebben het ontzettend getroffen. Vlogen gisteren de bomen je bijna om de oren, vandaag was het heerlijk vertoeven op de Nieuwstraat in Medemblik.

Mannen werden stiekem weer even een klein jongetje bij het zien van al dit fraais. Glimmende brommers en auto’s maar ook heuze ‘rat cars’ stonden op de Nieuwstraat, en vooral deze trokken veel aandacht van het aanwezige publiek dat gelukkig weer in grote getale was gekomen.

Wat ook veel belangstelling trok waren de brommers, en dan niet de moderne scooters, nee de kreidlers met hun superbreitwand of de Zundapps, die in de jaren ’70 de dienst uitmaakten. Vaders die tegen hun zonen riepen, “KIJK zo 1 heeft pappa ook gehad en die ging wel 80km/u,” wijzend op een groene Zündapp.

Maar ook de liefhebbers van pracht en praal kwamen meer dan ooit aan hun trekken bij de aanwezigheid van een 3-tal prachtige Rolls Royces, met natuurlijk ‘The Lady of Extacy’ op de radiator te glimmen.

Voor de grote jongens die Amerikaans brute power houden was er een keur aan Amerikaanse auto’s zoals de jongens droom van velen, de ‘Corvette.’ Voor de liefhebber van legertrucks waren er ook een paar prachtige legervrachtwagens die ook veel bekijks trokken.

Wederom heeft STEM haar visitekaartje afgegeven als het gaat om organiseren van evementen in en om Medemblik.

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.