Team Hartog doneert € 5.200,- tijdens 11e circuitdag against cancer..

Abbekerk – Op 15 juli 2015 zijn 200 jonge kankerpatienten en hun familie de dag van hun leven gehad. Op het TT-circuit in Assen werden ze in het zonnetje gezet tijdens de Circuitdag van Stichting Against Cancer.

Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

Deze jaarlijkse circuitdag is speciaal voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker. Dit jaar was alweer de 11e maal dat Against Cancer de circuitdag kan organiseren. Het is fantastisch om te zien dat zij ieder jaar weer met 100% vrijwilligers de circuitdag neer kunnen zetten.

De kinderen kunnen o.a. genieten van snelle auto’s en motoren, waaronder Rob Hartog. Maar ook de politie, de landmacht, dakar-trucks, een helikopter, poffertjeskraam, zijn aanwezig, en ga zo maar door. Ook zanger Roel van Velzen was met zij band aanwezig en trad op voor de gezinnen.

Team Hartog – Racing Against Cancer is het afgelopen jaar inmiddels al voor het 4e jaar verbonden als Official Partner aan Against Cancer en heeft weer een mooi bedrag kunnen doneren.

Spannend!! Bij Rob Hartog achterop de motor...(foto aangeleverd)
Spannend!! Bij Rob Hartog achterop de motor…(foto aangeleverd)

Mede dankzij de steun van diverse enthousiaste mensen hebben wij het mooie bedrag van € 5.200,- opgehaald tijdens onze jaarlijkse teampresentatie, eerder dit jaar. Het was een bijzondere dag welke veel emoties oproept. Verdriet, blijdschap maar toch ook vereerd om hier ons steentje aan bij te kunnen dragen!

Een speciaal woord van welkom, met dank aan Evalien en Lucien Krans en de fotografie Erik de Ruijter. Daarnaast het bijzondere moment van het oplaten van de ballonnen, voor een ieder met een wens en ook voor degene die er niet meer bij zijn.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.