Medemblik Actueel.

Voetbal

Strandvogels 1 start competitie tegen HSV Sport 1889

Onderdijk – Eerder werd de competitie-indeling van Strandvogels 1 al bekend, nu is ook het programma gepubliceerd. Daaruit blijkt dat Strandvogels op zondag 6 september de competitie begint met een uitwedstrijd bij HSV Sport 1889. Meteen een stevige pot, want de Horinezen streden afgelopen seizoen lang mee voor promotie naar de derde klasse.

Een week later komt promovendus Victoria O. naar Onderdijk als Strandvogels de eerste thuiswedstrijd van het seizoen speelt. De derby tegen FC Medemblik staat de week daarna gepland, in Medemblik. Ook de andere derby, die tegen Sporting Andijk, speelt Strandvogels eerst uit, op zondag 11 oktober. Het seizoen 2015-2016 wordt op zondag 8 mei afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Woudia.

Naast de competitie-indeling is ook de beker-indeling bekend gemaakt. In de eerste ronde, waarin traditioneel in een poule wordt gespeeld, ontmoet Strandvogels Flevo, ASV ’55 en Callantsoog. Flevo is net als Strandvogels een vierdeklasser, ASV ’55 en Callantsoog komen uit in de 5e klasse. Alleen de nummer 1 uit de poule plaatst zich voor de volgende ronde. De speeldata voor de poulefase zijn 22/23 augustus, 26 augustus en 29/30 augustus. Tegen wie wanneer wordt gespeeld is nog niet bekend.

Reageren via facebook