Loop mee voor Isa

Sijbekarspel – Dit is Isa, een vrolijke meid van 7 jaar. Helaas heeft zij een spierziekte, namelijk SMA2. Dit heeft tot gevolg dat bewegen voor haar niet zo vanzelfsprekend is. Om toch meer te kunnen bewegen is er de “Innowalk”. Dit is een apparaat waar Isa in kan staan of zitten waarbij haar benen door het apparaat automatisch worden bewogen. Je kunt het zien als een automatische hometrainer.

De “Innowalk” is een duur apparaat dat helaas niet door de zorgverzekeraars wordt vergoed maar wel veel voor de gezondheid en conditie van Isa zal betekenen. Daarom lijkt het ons, als vrienden van Isa, fantastisch om Isa met behulp van de “Innowalk” in beweging te laten komen.

Het doel van de wandeltocht is om zoveel mogelijk geld op te halen om de aanschaf van de “Innowalk” voor Isa mogelijk te maken. Op het startformulier wordt je de mogelijkheid geboden om je te laten sponsoren. Laat je per gelopen kilometer sponsoren, voor een vast bedrag of verzin zelf een leuke actie om ons dichter bij ons einddoel te laten komen, een “Innowalk” voor Isa . Wil je gewoon een leuke tocht wandelen en zo je steentje bijdragen ben je natuurlijk ook van harte welkom want je laten sponsoren is niet verplicht. 

De wandeltocht zal gehouden worden op : 23 augustus 2015. Er kan 5, 10 of 15 km gelopen worden.

Starten vanaf het terrein van Bouwbedrijf Vlaar en Vlaar BV aan de Tuinstraat 24 1654 JW Benningbroek.

Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur. We hebben mooi weer besteld zodat het een gezellige en mooie wandeling kan worden.

Inschrijf geld:    

  • Kinderen t/m 12 jaar   € 5,–/persoon
  • 13 jaar en ouder   € 7,50/persoon

Loop je mee? Ga dan naar INSCHRIJVEN.