16.9 C
Medemblik
9 juli 2020 17:09
Medemblik Actueel.

Wognumse Shalisa finaliste Junior Songfestival 2015

Wognum – Bij AVROTROS op NPO ZAPP van NPO 3 – 17.40 uur.Vanaf dinsdag 18 augustus gaat AVROTROS voor de dertiende keer op zoek naar jong muzikaal talent in het Junior Songfestival.

Honderden jonge zangers tussen de 10 en 15 jaar hebben zich eerder dit jaar ingeschreven met een zelfgeschreven liedje. Dit kon als solist of samen met een groepje van maximaal 6 personen. Het programma start met 60 overgebleven zang-acts die we zien tijdens de audities. De vakjury, bestaande uit Charly Luske, Edsilia Rombley en Brownie Dutch, beslissen welke acht acts er door mogen naar de liveshows.

De 15-jarige Shalisa uit Wognum is één van die acht finale-acts. In de periode voorafgaand aan de finales van het Junior Songfestival wordt zij omgetoverd tot een echte ster. In de reports kunnen Shalisa en de andere finalisten vanaf de audities tot aan de live finales worden gevolgd. De winnaar van het Junior Songfestival 2015 vertegenwoordigt Nederland tijdens de internationale finale op 21 november in Bulgarije. Het Junior Songfestival 2015 wordt gepresenteerd door Jan Smit.

Op vrijdag 14 augustus reikt Jan Smit de eerste CD uit aan de finalisten van 2015, in het bijzijn van finalisten van de afgelopen jaren. De finalisten zullen hier ook allemaal hun zelfgeschreven liedje zingen.

Uitzending vanaf dinsdag 18 augustus (elke dinsdag en donderdag) Bij AVROTROS op NPO ZAPP van NPO 3 – 17.40 uur.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?