17.8 C
Medemblik
28 mei 2020 17:18
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – vrij zonnig later meer bewolking en kans op een bui

Medemblik – Vanochtend schijnt de zon nog uitbundig maar in de loop van de middag neemt de bewolking meer vanuit het zuiden toe en kan er wat motregen vallen, maar veel zal het niet zijn. De temperatuur loopt op naar rond de 22 graden bij een matige zuidelijke wind 4Bft

In de nacht naar dinsdag is er meer kans op een bui en koelt het niet verder af dan tot zo’n 18 graden. Een zwoele nacht dus. Dinsdag overdag is er veel bewolking maar is het met 22 graden niet koud. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuidwesten.

De rest van de week is het vrij zonnig, en ligt de middagtemperatuur rond de 20 á 21 graden bij een matige wind 4Bft uit het westen tot noordwesten. De kans op neerslag is nihil, zeker t/m vrijdag.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook