Stormloop op kaarten ‘Culinair aan de haven’ in Medemblik

Medemblik – Inmiddels zijn er al veel kaarten verkocht voor het startevenement van de Westfriese Waterweek op vrijdag 7 augustus a.s. in Medemblik, namelijk Culinair aan de Kade, langs de Oosterhaven.

De organisatie, bestaande uit 6 gerenommeerde restaurants uit Andijk, Wervershoof en Medemblik hebben goed geluisterd naar de tevreden bezoekers van vorig jaar. Dit jaar is er namelijk een dessert toegevoegd aan het menu zijn er nu in totaal 7 gerechten te verkrijgen op de speciale Culinair aan de Kade – kaart. Deze kaart is nu reeds verkrijgbaar bij de deelnemende restaurant voor € 28,50 en dus goed voor maar liefst 7 culinaire hoogstandjes. Dat wordt weer smullen op de kade van de Oosterhaven! Wees er wel snel bij, want helaas: op = op!

IMG_5226

Er liggen ’s avonds al veel Waterweken-schepen in de haven, dus het sfeertje zal er zeker zijn en op een van de historische reddingsboten wordt de muzikale ondersteuning verzorgd door ’t Werverhoofs Volksorkest.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.