15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 22:30
Medemblik Actueel.

Medemblikse deelnemers EK Inline-skaten zien opening in het water vallen.

Medemblik|Oostenrijk – Een enorm noodweer brak gisteravond tijdens de opening van het EK Inline-skaten uit. De hemelsluizen gingen wagenwijd open, hagelstenen zo groot dat getuigen melden dat de auto’s onder de deuken zitten en nu op een ‘poffertjespan’ lijken. Een Franse deelnemer werd vol op het hoofd geraakt en raakte lichtgewond.

Met veel tromgeroffel werden de teams een voor een voorstelt aan de genodigde en de aanwezige bezoekers. Zo snel als ze op het podium kwamen zo snel waren ze ook weer verdwenen snel een foto een korte aankondiging en in een rap tempo kwamen de rijders en rijdsters voorbij.De openings-ceremonie werd nog afgesloten met een `spetterend` optreden van de dansgroep waarbij de dames zelf niets aantrokken van de hevige regenbui op dat moment.

foto: Skeelernieuws
foto: Skeelernieuws

Jammer voor de organisatie die natuurlijk veel meer in petto had maar door de weersomstandigheden niet door konden gaan. 

Vanochtend staan de eerste wedstrijden op het programma, 300m tijdritten met finales om 16.00 uur, maar ook Point/Eliminationraces starten in de ochtend (alleen voorrondes) voor de heren jun B / jun A en senioren heren  Alle finales worden in de avond verreden.

Of er uberhaupt gestart gaat worden is nog maar de vraag, meteorologen zien ook voor vandaag weer de nodige (zware)buien boven het parkoers ontstaan.

Twan Berlijn, Irene Schouten en Kelly Schouten verdedigen de Medemblikse eer..

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?