Medemblikker Twan Berlijn morgen aan de start tijdens EK-Inline skaten Wörgl (Oostenrijk)

Medemblik – Afgelopen donderdag vertrok de Inline-skate ploeg vanuit Nederland naar Oostenrijk om zich voor te bereiden op het EK Inline-skaten. De Medemblikker eer wordt hoog gehouden door Twan Berlijn die bij de A-junioren uitkomt.

Twan is niet de enige uit de gemeente Medemblik afkomstige deelnemer. Uit Andijk doet Irene Schouten mee bij de Marathon en is zij tevens reserve op de weg en de uit Zwaagdijk-Oost afkomstige Kelly Schouten (nichtje van) is ook present en is zij ook reserve voor de baan.

Het EK Inline-skaten duurt t/m 26 juli aanstaande.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.