Hart van Nederland vindt Nathaniël onbelangrijk

Medemblik – Gisteren vertrok Nathaniël naar Amerika voor het vervolg om van zijn verschrikkelijke ziekte af te komen. Hij werd thuis opgehaald met een enorme limousine en op schiphol onthaald door de Ajaxsupporters van de F-side. De media was ook aanwezig RTVNH/AT5 en ook Hart van Nederland.

En daar was dan ook alles mee gezegd wat Hart van Nederland betrof.  Sylvano Rosenberg, de drijvende kracht achter de Nathaniël Victory Foundation was en is terecht boos en doet zijn relaas.

Toch even m’n ei kwijt…..

Vanmorgen(gisteren dus) vroeg Is m’n kleine mannetje voor zes maanden naar Amerika vertrokken om daar zijn strijd tegen neuroblastoom kinderkanker voort te zetten.

Gisteren wordt ik gebeld door de redactie van Hart van Nederland omdat ze een item over willen maken. Fantastisch natuurlijk als je dat hoort, want ik Had het niet meer verwacht dat ze ooit nog iets zouden laten weten, want ze hebben ons al twee keer eerder geweigerd….!!!

Na vanmorgen een hele vroege en hectische start te hebben gehad kwam ik op schiphol aan waar onze inmiddels grote Fside familie stond te wachten om Nathaniël uit te zwaaien met grote spandoeken.

Na een tijdje kwam de cameraman van HvN aan en stelde zich netjes voor, en het wachten Was op de verslaggeefster. Na een tijdje kwam ze aan en nadat ik was voorgesteld aan haar en dat ze het interview met mij zou hebben wisselde ze al snel van stemming, en vroeg meteen naar iemand van de Fside…

Dus de woordvoerder van de groep kwam en vroeg waarom ze naar de Fside vroeg.
Er zou iemand zijn volgens haar een interview zou weggeven, waarop de woordvoerder direct antwoorde dat de Fside nooit interviews houd, en dat de Fside niet de reden Is waarom ze daar zijn.
De vraag namens hem Was eerlijk en simpel;
Zijn jullie hier om Nathaniël te filmen en de stichting bekendheid te geven,
Of zijn jullie hier om ons als Fsiders te volgen, want dat is lijkt me niet de reden om hier te zijn, want we zijn hier voor Nathaniël…..

Waarop de verslaggeefster lijkwit wegtrok en meteen antwoorde… Nou dan hebben we geen item, ik ga de redactie wel bellen.
Zo gezegd zo gedaan, en terwijl ze ter plaatse waren…. Heeft SBS6 wederom besloten om de cameraploeg terug te roepen en dan maar geen item eraan te besteden.

Zo blijkt maar weer dat nieuwsprogramma’s er dus alleen maar op uit zijn om sensatie te filmen of onzin….
Maar iets wat serieus Is wordt dus zo van de baan geveegd en afgedaan als vuil.

Schijnbaar is Nathaniëls strijd om te overleven niet goed genoeg. Ik had altijd wel een hoge pet op van HvN, maar na twee keer geweigerd te zijn, en dan vandaag op deze manier als stront behandeld te zijn, Is Hart van Nederland nu officieel HET programma waarvan ik zeg…..
Jullie hebben zeer zeker GEEN HART VOOR NATHANIËL dus ook niet voor Nederland…..!!!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.