Primeur tijdens Kunst&Nostalgie Zomermarkt

Medemblik – Zaterdag as zal levend standbeeld Marjolijn Manshande tijdens de Kunst&Nostalgie Zomermarkt voor het eerst haar nieuwe kostuum presenteren aan het publiek. Het standbeeld draagt de naam ‘Vanmorgen vloog ze nog’. Het kostuum is geheel door haarzelf vervaardigd.

Levend standbeeld Marjolijn Manshande is vanaf 11.00u te zien in het Bagijnhof.

Theater maken zit Marjolijn in het bloed. Als klein kind vond ze het al heerlijk om mensen te vermaken. In Sprookjeswonderland in Enkhuizen is Marjolijn regelmatig te zien als levend sprookjesfiguur of levend standbeeld en ook bij de Medemblikker Toneelgroep kan ze zich lekker uitleven. “In Sprookjeswonderland staan mensen voor m’n neus te discussiëren of ik nou een pop of een mens ben. Van binnen moet ik dan natuurlijk heel hard lachen.”

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.