Weerbericht Medemblik – De terugkeer van de zomer

Medemblik – Na 3 dagen van regen gaat vandaag de zomer weer in de herstart. De zon zal meer te zien zijn al is er nog wel steeds bewolking aanwezig. De middagtemperatuur loopt op naar 20 graden bij een matige wind uit het noordoosten 3Bft. In de nacht naar vrijdag koelt het af naar zo’n 15 graden.

Vrijdag is er meer zon en met 24 graden ook een stuk warmer dan de laatste dagen. De wind draait naar het zuidwesten en is vrij krachtig 5Bft.

Het weekend is zonnig en met een middagtemperatuur van rond de 21 graden is het ook lekker warm.

Maandag begint met meer bewolking maar met 24 graden is het ook weer iets warmer dan zaterdag en zondag. Op termijn blijft de temperatuur schommelen rond de normale waarden voor de tijd van het jaar, dus zo rond de 21 graden. Een echte hittegolf zoals een paar weken geleden zit er niet meer in deze maand.

eps_pluim_tt_06235