Van boeken tot kleding en van speelgoed tot antiek op de kofferbakmarkt in Venhuizen

Regionieuws – Zondag 2 augustus a.s. wordt een gezellige kofferbakmarkt in Venhuizen gehouden. Op het terrein van OWF aan de Koggeweg 45D staan die dag weer vele tientallen uitgeladen kofferbakken met een diversiteit aan gebruikte goederen.

Aan deze markt kan iedereen, ongeacht het wel of niet in het bezit zijn van een kofferbak, deelnemen. Een ideale mogelijkheid om overbodig huisraad, te krappe kleding of uitgelezen boeken van de hand te doen. Een standplaats voor een auto kost slechts € 17.50 euro.

De markt duurt van 09.30 tot 16 uur en zowel de toegang als het parkeren is gratis.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar: organisatieburo MIKKI, 0229-24 47 39 of 24 46 49. Of kijk op internet: www.mikki.nl.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.