Spectaculaire stijging werkgelegenheid in de bouw Noord-Holland

Regionieuws – Na een aantal sombere jaren is er eindelijk een spectaculaire stijging van de werkgelegenheid in de bouw. In het gebied boven het Noordzeekanaal inclusief Haarlem daalde het afgelopen jaar het aantal uitkeringen met maar liefst 36 procent.

Dat blijkt uit de laatste cijfers van het UWV in deze regio. In heel Noord-Holland daalde het aantal WW-uitkeringen sinds juni vorig jaar met 6 procent. Er zijn nu nog een kleine 60.000 Noord-Hollanders op zoek naar een baan.

Ouderen
50-plussers hebben het moeilijk om een baan te vinden. Het aantal uitkeringen in deze groep steeg met 3 procent. Kijk voor alle cijfers op de site van het UWV.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.