Geen visserslatijn bij H.S.V. “oefen Geduld” Wervershoof

Wervershoof – Op 8 juli de eerste van 3 woensdagavond wedstrijden gevist, er werd door 7 personen hieraan deelgenomen. Het is hierbij de bedoeling om een zo groot mogelijke vis te vangen boven de wettelijke minimum maat.

Er werd gevist aan de kerspel weg het water is wel breed maar de diepte ervan bedraagt zo’n 60 cm dat is niet zo veel. Er werd echter in de loop van de avond flink vis gevangen zo’n 130 stuks. Er zat van alles tussen maar vooral veel Giebels de grootste hiervan was 40,5 cm, omdat hiervan geen wettelijke maat bestaat is die door de vereniging op 25 cm gesteld. Dus deze is 15,5 cm boven de maat, ook werd er deze avond door

R. Koomen een paling van 57 cm gevangen hiervan is de wettelijke maat 28 cm dus 29 cm boven de maat. Komende woensdag is er weer een vis avond gepland verzamelen om 16.30 uur bij de Moel voor wie hieraan mee wil doen.

Afgelopen zondag was weer een wedstrijd op gewicht en is gehouden aan het laagwater kanaal. Het resultaat was matig en voor een paar vissers goed. Er werd 12 kg en 250 gr gevangen in totaal. Hiervan was het  S. Ruiter die hiervan 6050 gram wist te vangen de helft dus de tweede was Pe Koster met 2500 gram en over de anderen zullen we het dan maar niet hebben.

Maar we houden de moet erin want komende zondag 19 juli houden we weer een wedstrijd op baars / wit. Verzamelen op 7.00 uur in de Schoof voor wie mee wil doen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.