16.3 C
Medemblik
24 september 2020 17:49
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt en 20 graden

Medemblik – Vandaag hebben wij nog te maken met veel bewolking waar mogelijk een enkel spatje regen uit kan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 20 graden bij een matige wind uit het westen. In de nacht naar donderdag koelt het af naar zo’n 15 graden.

Donderdag is er meer ruimte voor de zon en dat is direct te merken aan de temperatuur, die loopt op naar 22 graden bij een matige noordoostelijke wind . Vrijdag wordt het nog een stukje warmer met 25 graden en het is dan ook vrijwel onbewolkt. De wind draait naar het zuiden tot zuidwesten en is vrij krachtig 5Bft.

Het weekend verloopt wisselvallig, zaterdag veel zon en 21 graden, zondag is er wat meer bewolking en wordt het niet warmer dan 20 graden.

Op de langere termijn lijken de eerste berekeningen voor een koeler weertype te gaan. temperaturen overdag rond de 18 graden is te fris voor de tijd van het jaar, het jaarlijkse gemiddelde voor deze periode ligt rond de 20 graden voor onze regio.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?